topblog Ivoire blogs

26/11/2013

Nike Athletic sko - Systems Forside Udvikling

I fortiden revolutionerede Nike den faktiske fodtøj forretning ved hjælp af deres Nike Atmosfære. Den faktiske Nike nike free sko billige Atmosfære teknologier ofte fremvist den del af udseendet af materialer, som opførte sig som en dæmpning omkring bagsiden ydersål fra fodtøjet. Fordi det er udledning inden 1970'erne denne særlige teknologier tilbyder skabt den højteknologiske sportssko virksomhed.

Sammen med andre producenter stridende inden for nøjagtig samme rum Nike tilbyder bragte den måde, som inden for bygge- teknologi i forbindelse med sportssko , fordi Nike Atmosfære.

Alle os kan føle de mest udbredte systemer, som Nike er at fremme et par tredive år efter den unikke Nike Atmosfære.

Shox Technologies

Næsten alle street køretøjer besidder overraskelse absorbere designet til at give et slankt tur . Nike krævede netop denne idé såvel som brugte støddæmper -lignende stillinger om ryggen hælen del af deres eget fodtøj fremvisning denne særlige teknologier . Hvilket giver den faktiske atlet nogle ting meget som en helt uafhængig affjedring af gaden køretøj
herre sko nike free 3.0 V5. Resultatet er faktisk meget mere trækkraft samt polstring som tilpasser for at præcis , hvor det er nødvendigt.

LunarLite

Den faktiske Nike Lunarlite skum , som har simpelthen overtaget anerkendelse er faktisk Nike interne materialer præference blandt deres egen bedste sportssko. Den faktiske Lunarlite materialer var blevet designet til at give en hændelse virkelig markant for at Nike sportssko.

Flyt Atmosfære

Den faktiske Nike Move Atmosfære er virkelig en slank materialer, der giver dig med polstring i mellemsålen fra fodtøjet. Med hensyn til software, dette er ofte opdelt på bagsiden hælen samt foden , placere tonet om hele strækker sig fra sko,
såvel som du har brug for at være indeholdt i selve forreste fod del af den faktiske drift fodtøj . Nike skabte denne særlige teknologier til at levere polstring mens opretholde alvorlig lydhørhed.

Flywire

Denne særlige er blandt de nyere systemer lanceret gennem Nike. Den faktiske Flywire teknologier forsøg på at slippe af skridning forbundet med fødder hele drift. Det vil netop dette ved at udnytte materialer placeret rundt om fodtøj
dame sko nike free 5.0 V4 til at sikre den faktiske fødder er faktisk holdt i position .

Les commentaires sont fermés.